Bedrijf

J&A Asian Food is in het najaar van 2011 opgericht als groothandel om horecaondernemers in Nederland, Duitsland en andere Europese landen van Oriëntaalse en Mediterrane producten te voorzien.

Het assortiment van J&A Asian Food bestaat uit honderden producten en wordt volledig afgestemd op de wensen van onze klanten. Ons assortiment wordt continu geoptimaliseerd, waardoor uw favoriete ingrediënten en producten altijd op voorraad zijn. De producten worden bij de klant tot in de keuken of het magazijn bezorgd. Op dit moment wordt deze service wekelijks al bij 120 klanten verzorgd.

Met dank aan onze eigen transportvloot kan iedere bestelling met zorg worden afgeleverd bij de klant. Uiteraard zijn de vrachtauto’s voorzien van koel- en vriescompartimenten, zodat uw producten bij ons in goede handen zijn. Alle leveringen vinden plaats vanuit ons magazijn in Nijkerk. Dankzij de centrale ligging in Nederland is een vlotte levering van uw producten geen enkel probleem, waardoor de bestellingen op tijd bij de klanten afgeleverd kunnen worden.

Dagelijks zetten onze medewerkers zich in om de producten op tijd bij de klant te bezorgen. Bestellen kan zeer gemakkelijk wanneer het u uitkomt via de telefoon, fax of email, waarna uw bestelling zo snel mogelijk verwerkt zal worden.